Rosmalen

Planvoorbereider verduurzaming

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven bouwkundig planvoorbereider in de regio Brabant. Als planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de planvoorbereiding van diverse uitdagende projecten, variërend van verduurzaming- en groot onderhoudsprojecten. Jij zorgt ervoor dat de vraagstelling vanuit de klant duidelijk en technisch wordt vertaald naar een concrete opdracht, zodat het projectteam met jouw plan verder kan tot uitvoering. Ook ben jij in het voortraject inhoudelijk het aanspreekpunt voor diverse stakeholders, waaronder de opdrachtgever, onze vaste partners, adviseurs en de interne collega's.

WAAR GA JE WERKEN?

Het betreft een (financieel) gezond, warm en innovatief bouwbedrijf dat zich gedurende meer dan 150 jaar toegelegd op het ontwikkelen en bouwen van prachtige en variërende projecten. Het team werkt dagelijks aan het creëren van hoogwaardige bouwkundige producten. Vanuit een duidelijke visie initiatief nemen, meedenken en meedoen is hét credo van het bouwbedrijf. Daarnaast kenmerkt het de echte Brabantse mentaliteit, waardoor de omgangsvormen als fijn worden ervaren en je je als medewerker gelijk thuis voelt.

Het van oorsprong familiebedrijf heeft de medewerkers hoog in het vaandel staan. Ze zijn onderdeel van een grote onderneming, maar behouden toch de identiteit van een hecht familiebedrijf. Het heeft niet de focus om groter te worden, maar juist om betere kwaliteit te leveren dan dat ze al doen. Het bouwbedrijf erkent dat de medewerkers het kapitaal van de organisatie zijn en investeren daarom flink in persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Elk jaar wordt er daarom onder alle medewerkers een winstdeling uitgekeerd. Dit benadrukt nog eens extra het teamgevoel. Daarnaast wordt er goed gekeken naar jou als persoon, waar jouw ambities en drijfveren liggen. Het is daarom niet voor niets dat er binnen het bedrijf langdurige dienstverbanden zijn ontstaan.

Bij Edison werken we nauw samen met onze relaties om voor jou de optimale uitdaging te vinden. Wij bieden persoonlijke begeleiding, een ontwikkeltraject om vaardigheden te verbeteren en ambities te realiseren, voor een succesvolle carrière in de bouwsector.

WIE BEN JIJ?

Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie met verduurzamings- en groot onderhoudsprojecten. Je bent een teamspeler en hebt interesse in de nieuwe trends en ontwikkelingen in de bouwsector. Bij voorkeur heb je enige affiniteit met bouwfysica. Met jouw communicatieve skills stuur je op proces, kwaliteit, kosten en techniek en weet je het belang van onze klanten en het bouwbedrijf te dienen.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen. Hierdoor bieden wij een goed voorwaardenpakket en maken wij voor jou een ontwikkeltraject op maat.

Daarnaast bieden wij:

  • Een goed salaris tussen de € 3.500,- en de € 5.000,-, afhankelijk van jouw ervaring en ambities;
  • Een telefoon, laptop en leaseauto van de zaak inclusief (internationale) tankpas van de baas
  • 32/40 vakantie en CAO Bouw;
  • Een mooi opleidingsbudget tot € 2.000,- per jaar om jezelf een boost te geven in jouw vakgebied;
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief binnen de organisatie
  • Een super leuk team met veel leuke trainingen en uitjes;
  • Flexibele werktijden en hybride mogelijkheden.

MEER WETEN?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer direct via onderstaande of neem contact op met een van onze consultants via 030 889 7635. Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan tussen onze andere vacatures.

Meer weten over Edison? Bekijk onze pagina.

Locatie

Rosmalen

Publish date

25.06.2024

Contactpersoon

J Wevers

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.