Breda

Calculator

WAT GA JE DOEN?

Als calculator werk je in een bouwteam en/of in een aanbesteding en ben je verantwoordelijk voor de gehele prijsopbouw. Je coördineert hierbij de begroting van A tot Z. Naast een hoge mate van proactiviteit zorg je voor een goede samenwerking met in- en externe klanten. Samen slimmer, sneller en beter is hierbij het credo. Je eigen inbreng wordt hierbij gevraagd wat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid geeft in het gehele proces. Je kunt je binnen het bedrijf specialiseren in verschillende richtingen. Denk hierbij aan educatie, zorg, logistiek, utiliteits- of woningbouw.

WAAR GA JE WERKEN?

Het betreft een gezond, warm en innovatief familiebedrijf dat zich gedurende meer dan 130 jaar toegelegd op het ontwikkelen en bouwen van prachtige nieuwbouwprojecten, variërend van grootschalige seriematige woningbouw tot complexe en uitdagende utilitaire werken. Het team werkt dagelijks aan het creëren van hoogwaardige producten en de voortdurende groei van de organisatie. De kernwaarden van betrouwbaarheid, ondernemingsgeest en trots zijn de drijvende krachten achter hun werkwijze. Daarnaast kenmerkt het de echte Brabantse mentaliteit, waardoor de omgangsvormen als fijn worden ervaren en je je als medewerker gelijk thuis voelt.

Het familiebedrijf heeft de medewerkers hoog in het vaandel staan. Ze erkennen dat de medewerkers het kapitaal van de organisatie zijn en investeren daarom flink in persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Bij indiensttreding krijgt iedere medewerker daarom een op maat gemaakte LEAN training (t.w.v. ca. € 3.500,-). Daarnaast wordt er goed gekeken naar jou als persoon, waar jouw ambities en drijfveren liggen. Het is daarom niet voor niets dat er binnen het bedrijf langdurige dienstverbanden zijn ontstaan.

Bij Edison werken we nauw samen met onze relaties om voor jou de optimale uitdaging te vinden. Wij bieden persoonlijke begeleiding, een ontwikkeltraject om vaardigheden te verbeteren en ambities te realiseren, voor een succesvolle carrière in de bouwsector.

WIE BEN JIJ?

Jij hebt een uitstekend inzicht in materiaaltoepassingen, bouwmethodieken en detailleringen. Daarnaast denk je graag mee, communiceer je duidelijk en transparant en heb je een gestructureerde aanpak.

  • Een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde en/of kostendeskundige (of een afgeronde mbo-opleiding bouwkunde met minimaal drie jaar ervaring als calculator)
  • Kennis van IBIS-TRAD is een pré

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen. Hierdoor bieden wij een goed voorwaardenpakket en maken wij voor jou een ontwikkeltraject op maat.

Daarnaast bieden wij:

  • Een goed salaris tussen de € 3.500,- en de € 5.500,-, afhankelijk van jouw ervaring en ambities;
  • Een telefoon, laptop en leaseauto van de zaak inclusief (internationale) tankpas van de baas
  • 32/40 vakantie en CAO Bouw;
  • Een mooi opleidingsbudget tot € 2.000,- per jaar om jezelf een boost te geven in jouw vakgebied;
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief binnen de organisatie
  • Een super leuk team met veel leuke trainingen en uitjes;
  • Flexibele werktijden en hybride mogelijkheden.

MEER WETEN?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer direct via onderstaande of neem contact op met een van onze consultants via 030 889 7635. Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan tussen onze andere vacatures.

Meer weten over Edison? Bekijk onze pagina.

Locatie

Breda

Publish date

25.06.2024

Contactpersoon

J Wevers

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.