Arnhem

Projectvoorbereider

Nieuw

WAT GA JE DOEN?

Ben jij een gedreven projectvoorbereider met een passie voor bouwkunde en techniek? In deze rol ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van een of meerdere projecten. Je houdt je bezig met inkoopvoorbereidende werkzaamheden, stelt gedetailleerde plannen op, en begeleidt onderaannemers en leveranciers in zowel technische als organisatorische zin. Je controleert en toetst werk- en productietekeningen en werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat jouw projecten efficiënt worden voorbereid.

  • Verrichten van inkoopvoorbereidende werkzaamheden.
  • Opstellen van gedetailleerde plannen en specificaties voor projecten.
  • Begeleiden van onderaannemers en leveranciers op technisch en organisatorisch gebied.
  • Controleren en toetsen van werk- en productietekeningen.
  • Samenwerken met diverse afdelingen voor een efficiënte projectvoorbereiding.

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken bij een innovatief en modern bouw- en ontwikkelbedrijf dat actief is in utiliteitsbouw, woningbouw, en renovatie & onderhoud. Met vestigingen in Arnhem en Dinxperlo werken we met ongeveer 100 medewerkers en hebben een lange historie in de bouwsector. We hechten veel waarde aan korte communicatielijnen, plezier in het werk, en een goede werksfeer. Ons team werkt samen aan uitdagende projecten en streeft naar hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij Edison werken we nauw samen met onze relaties om voor jou de optimale uitdaging te vinden. Wij bieden persoonlijke begeleiding, een ontwikkeltraject om vaardigheden te verbeteren en ambities te realiseren, voor een succesvolle carrière in de bouwsector.

WIE BEN JIJ?

Je bent een flexibele en stressbestendige projectvoorbereider met sterke bouwkundige vaardigheden en een talent voor het werken in teamverband. Je bent bekend met de nieuwste trends in de bouwsector.

  • Afgeronde MBO/HBO-opleiding in Bouwkunde of vergelijkbare ervaring.
  • Bekend met bouwtrends zoals BIM, Lean, en BREEAM.
  • Flexibel, accuraat, en stressbestendig.
  • Uitstekende teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen, hierdoor bieden wij een goed voorwaardenpakket en maken wij voor jou een ontwikkeltraject op maat:

  • Een uitdagende baan in een dynamische onderneming.
  • Een prettige en collegiale werksfeer.
  • Ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.
  • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Werken aan diverse en innovatieve projecten in de bouwsector.

MEER WETEN?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer direct via onderstaande of neem contact op met onze consultants via 030 889 7636. Toch niet helemaal de vacature die jij zoekt? Kijk dan tussen onze andere vacatures. Meer weten over Edison? Bekijk onze pagina.

Locatie

Arnhem

Publish date

01.08.2024

Contactpersoon

van de Weitgraven

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.