Eindhoven

(Junior) Projectontwikkelaar

Nieuw

WAT GA JE DOEN?

Voor het commerciële team zijn wij op zoek naar een Projectontwikkelaar. Jij bent de persoon die projecten succesvol van initiatief tot uitvoering brengt!

Om een goede inschatting te maken van de haalbaarheid van projecten ben je zowel technisch als commercieel goed onderlegd. Of een project van start moet, stem je verder af met de manager en met de directeur en/of bedrijfsleider. Dat is een kort en plat lijntje. In het bedrijf is men gewend om samen te werken en even bij elkaar binnen te lopen. Bij akkoord wordt er een team opgezet die jou verder gaat ondersteunen om zo samen het project verder uit te werken.

Het project pak jij op om van 0 naar SO/VO fase te brengen. Daarin begeleid je het ontwerp van de ontwikkeling, bewaak je de kwaliteit, projectplanning en het budget en neem je deel aan het bouwteam.

Het doel van jouw werk: Projecten te ontwikkelen die de omgeving verrijken, een fijne woonomgeving te bieden voor bewoners en een mooi rendement opleveren.

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken in een hecht en traditioneel familiebedrijf dat sterk verankerd is in de regio van Eindhoven. Met circa 50 vaste medewerkers en een bestaansrecht van circa 60 jaar kent dit bedrijf de kneepjes van het vak. De projecten gaan van grootschalige seriematige woningbouw tot en met groot onderhoud van het woningbezit van de vaste woningcorporaties. Het bedrijf kenmerkt zich als een laagdrempelige en platte organisatie waar ieder individu zich thuis voelt. Het is daarom niet voor niets dat er alleen maar lange dienstverbanden zijn ontstaan. Dit komt met name ook omdat de projecten zich doorgaans alleen in de regio plaats vinden, wat de reistijden ten goede komt.

WIE BEN JIJ?

We zijn op zoek naar een een vlotte, betrokken en ondernemende persoonlijkheid met ‘drive & passie’, die graag werkt in een dynamische omgeving. Voor de functie zijn de volgende eigenschappen van belang:

  • Je hebt een scherp oog, neemt initiatief, zoekt de kansen op en durft beslissingen te maken. Je speelt kort op de bal, bewaart het overzicht en staat stevig in je schoenen als de druk toeneemt.
  • Je beschikt over financieel inzicht en bent bouwtechnisch onderlegd.
  • Je hebt kennis van juridische aspecten en contractvorming van samenwerkingsverbanden.
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig en je beschikt over overtuigingskracht;

WAT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

  • Uitdagend en veelzijdig takenpakket met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
  • Veel vrijheid om werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra: 43 verlofdagen per jaar, uitstekende pensioenopbouw, budget voor duurzame inzetbaarheid en een competitief salaris.
  • Mensgerichte organisatie met veel aandacht voor het individu en onderlinge betrokkenheid.
  • Dynamische en no-nonsense werkomgeving waarin integriteit en innovatie centraal staan, zonder hiërarchische belemmeringen.
  • Enthousiast en professioneel team, gedreven om samen te werken.
  • Grote nadruk op scholing en opleiding; investeringen in jouw ontwikkeling worden aangemoedigd en zijn bespreekbaar.
  • Auto van de zaak, die ook privé gebruikt mag worden.

MEER WETEN?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer direct via onderstaande of neem contact op met een van onze consultants via 030 889 7635. Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan tussen onze andere vacatures.

Meer weten over Edison? Bekijk onze pagina.

Locatie

Eindhoven

Publish date

22.10.2024

Contactpersoon

J Wevers

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.